Lenna Kuurmaa peres kasvavad omapärased ja armsad lemmikloomad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa - Ami ja Matilda

Meik ja soeng: Maret Ubaleht ja Kaia Triisa (Karaja)
Stilistika: Külli Piibar
Riided: Tallinn Dolls, Lilli Jahilo, Piret Ilves
Ehted: New Vintage by Kriss 
Lilleseade/peaehted: Ahti Lyra ja Katrin Aasmaa
Lokatsioon: Masha lillepood ja Kõue Mõis
Lenna Kuurmaa - Ami ja Matilda Meik ja soeng: Maret Ubaleht ja Kaia Triisa (Karaja) Stilistika: Külli Piibar Riided: Tallinn Dolls, Lilli Jahilo, Piret Ilves Ehted: New Vintage by Kriss Lilleseade/peaehted: Ahti Lyra ja Katrin Aasmaa Lokatsioon: Masha lillepood ja Kõue Mõis Foto: Siiri Kumari

Kui terve detsembri kulgeb Lenna Kuurmaa mööda Eestimaad, esinedes kultuurimajades ja kirikutes, siis pärast seda helgust ja kargust kaaperdab ta Vennaskonna ning muudab selle Lennaskonnaks.

Peagi neljaseks saava tütre Ami ja kaheseks saava Matilda hoidmise on lauljatar Lenna (31) kaasa Robert Vaiglaga (30) omavahel kenasti ära jaganud - kui ühel on kontsert, hoiab teine lapsi, vahendab Naisteleht.

Peale tütarde on peres hoiul ka päris tibud: «Siidikana tibud tulid saatuse tahtel meile mõneks ajaks hoiule ja nad on tõesti toredad,» rõõmustab Lenna.

Loe pikemalt intervjuud Lennaga Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles