Ivo Linna oli Joala peale kade: kui mina sain kaks kirja, siis Jaak sai 200!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: ERR

Laulja Ivo Linna tunnistas «Ringvaates», et ta oli Jaak Joala peale natuke kade.

«Ma olin kade Jaak Joala peale. Sest ta alustas natuke varem televisioonis kui mina. Ta oli selgelt number üks ja ta oskas ka laulda. Ma olen kuulanud mõnigaid tema lindistusi, mida ta tegi ansambliga Kristallid või Olav Ehala bändiga. Ta laulis juba siis väga mõjuvalt, rääkimata sellest, mis ta pärast tegi,» meenutas Linna.

«Siis me olimegi esimesi kordi Eesti Televisiooni ekraanil. Vanasti kirjutati ju kirju autogrammisoovidega ja kui mina sain kaks kirja, siis Joala sai kakssada. See oli see vahe,» lisas ta.

Linna tunnistas ka seda, et kõik enda laulud tal peas ei ole.

«Seda küll ei ole, et mul kõik laulud peas oleks. Aga Jaan Elgulal on! Ja vähe sellest, tal on lisaks enda lugudele mitmesaja artisti lood peas. Tal on tuhanded lood peas. Mul oli ka võibolla parematel aegadel umbes viissada laulu peas. Praegu - sada laulu, mida võiks kohe laulda,» seletas Linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles