Peosoovitus: Disco Tallinn tähistab sel laupäeval oma teist sünnipäeva

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco Tallinn: Rootsi duo Drop Out Orchestra
Disco Tallinn: Rootsi duo Drop Out Orchestra Foto: Disco Tallinn

Sel laupäeval, 17. detsembril peab teater NO99 kohvikus oma 2. sünnipäeva disco´t propageeriv pidudesari Disco Tallinn.

Projekti eestvedajad Widenski ja Tom Lilienthal, kes mõlemad on meelelahutusäris olnud juba 20 aastat, ei osanud kaks aastat tagasi startides midagi ennustada. Täna on mõlemad aga äärmiselt rahul ja väga tänulikud nii paljudele külastajatele, kes on aidanud neil seda ilusat sarja nii edukalt vedada. Kahe aasta jooksul on Disco Tallinn lavalt läbi käinud muljetavaldav hulk tuntud rahvusvahelisi artiste ja põnevaid Eesti projekte, sealhulgas näiteks Joey Negro, Kraak & Smaak, Rasmus Faber jpt. Korraldajate sõnul saab aga 2017. aasta olema programmi mõttes üsna erakordne, kevadhooaja programm avalikustatakse üsna pea.

Disco Tallinn
Disco Tallinn Foto: Disco Tallinn

Laupäevase sünnipäevapeo raames esinevad live kontserdiga LL Dandys ehk tunnustatud Eesti muusikud Ivo Lille ja Arian Levin, kes muuhulgas esmaesitavad ka Disco Tallinn 2017. aasta teemalugu «Maverick Dreamer». Kontserdil teeb kaasa ka palavalt armastatud James Werts. Sünnipäeva puhul mängivad oma lemmikuid disco lugusid mõistagi ka DJ`d Widenski ja Tom Lilienthal ise ning baarides on müügil ka Disco Tallinn nimeline signatuurkokteil.

Disco Tallinn
Disco Tallinn Foto: Disco Tallinn

Disco Tallinn piletid on eelmüügis Piletimaailmas hinnaga 8 eurot. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on hind 10 eurot. Uksed avatakse sel laupäeval, 17. detsembril teater NO99 kohvikus kell 22.00

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles