Loosi lähevad BAILE-bon RUSSIAN STYLE sünnipäevapeo VIP-piletid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon RUSSIAN STYLE
BAILE-bon RUSSIAN STYLE Foto: Maksim Toome

Juba sel reedel toimub suurejooneline ja linna kõige lõbusam vene pidu - BAILE-bon RUSSIAN STYLE, mis tähistab ühtlasi ka oma kuuendat sünnipäeva. 

Loosi lähevad VIP-piletid! 

Foto: Baile-Bon

Pidupäeva dekoratsioonid, sünnipäevatort, parimad sõbrad, maitsvad kokteilid ja meeletud tantsud - kõik see ootab pidulisi ees lõbusaima vene peo BAILE-bon RUSSIAN STYLE sünnipäevapeol!

 

Foto: Baile-Bon

Kui te olete igavast ja hallist argipäevast väsinud ja teil on soov lõõgstuda, tunda tõelist vabadust ja pidutseda täiel rinnal, siis on parim koht olla tõelisel vene hingega latiinopeol  - BAILE-bon RUSSIAN STYLE!

 

Foto: Baile-Bon

Linna kõige lõbusamal vene peol BAILE-bon RUSSIAN STYLE ootab Teid:

Eksklusiivne Manna la Roosa kokteilibaar, kus on kohal professionaalsed baarmenid samanimelisest baar-restoranist.

Spetsiaalne vesipiibu lounge, kus chill muusika saatel saate nautida idamaade eksootikat.

Vene muusika austajatele on nüüdsest uuenenud formaat – BAILE-bon RUSSIAN STYLE, kus saab kuulda veel rohkem parimat vene muusikat!

 

Foto: Baile-Bon

BAILE-bon RUSSIAN STYLE-see on värvide, kaasahaaravate rütmide ja avatud tunnete puhang! Ärge laske mööda võimalust osa saada kuumast vene- ja ladina ameerika energiast!

Foto: Baile-Bon

Kõige kaasakiskuvamad tantsumuusika hitid toob teieni resident DJ BELL!

Tõeliselt meeldejääva vene hingega latiino tantsuõpetuse ekspress show toob külalisteni professionaalne õpetaja: Jorge Hinojosa (Ecuador)!

Silmailu pakuvad kogu öö sensuaalsed Go-Go tantsijad!

Rahva seas möllavad kuumad trummarid, kelle osavas trummimängus saavad kaasa lüüa ka kõik külalised ning kogu seda palavust tulevad samal ajal jahutama spetsiaalselt selleks õhtuks kohale tellitud abilised ekstrasuurte palmipuu lehvikutega. 

Foto: Baile-Bon

ERIKÜLALISED – kaasahaaravad mulatitarid lisavad unustamatut õhkkonda ja toovad värskust halli igapäeva. Millal teil tekib veel võimalus tantsida nii imeilusate, eksootiliste ning kirglike kaunitaride ringis?

NB!  VIP-LAUDADEL UUED PAKETID! 

Broneerimise info: www.bailebon.ee , tel.  +372 50 24262 , e-mail:  gert@musicfactory.ee

Pidu kestab 23:00-05.00

Pilet 15 €, naised esimene tund (23:00-00.00) sooduspilet 10€! 

Foto: Baile-Bon
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles