«Hannes Võrno Q» kohtub Skype'i loojaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Kanal 2

Pühapäeval näeb Kanal 2 jutusaates «Hannes Võrno Q» Skype’i üht asutajat, multimiljonäriks tõusnud, siiani madalat profiili hoidnud ettevõtja Ahti Heinlat. Tema loodud tarkvaraprogrammi kasutavad sajad miljonid inimesed üle maailma.

Avameelse intervjuu annab Linnateatri esileedi Anu Lamp. Muuhulgas tuleb jutuks Lambi näitlejast poeg Jaak Prints, kes tegi hiljuti teledebüüdi poliitilise satiiriga vürtsitatud sarjas «Riigimehed».

Reisime Tartusse külla muusikule ja heliloojale Tõnis Mägile.

Kutsume külla poplaulja Koit Toome, kes Eesti muusikaauhindade jagamisel kandideeris ühtekokku neljas kategoorias, kuid koju ei viinud ühtegi auhinda. Mida arvab Koit ise - kas rahvaküsitlustes eestlaste lemmikuks hääletatud lauljale tehti liiga?

Stuudios on ka tuntud lavastuskunstnik Iir Hermeliin, kes on kätt proovinud nii Eurovisioonil kui presidendi vastuvõtul. Hetkel on Hermeliinil käsil müstiline objekt, mis pannakse püstiotse Tallinna kesklinna. Vastukaaluks jäisele välistemperatuurile paitab selles loovinimeste töötoas meeli ehe suvi.

Saatejuht Hannes Võrno, kes on mäletatavasti ka endine riigikogulane, võtab ette lustliku tuuri Riigikogu käänulistes
koridorides ja saalides.

Peagi esilinastuvast kodumaisest hitihoiatusest «Kormoranid ehk nahkpüske ei pesta» teevad juttu komöödia stsenaristid-režissöörid Andres Maimik ja Rain Tolk. Just samalt tandemilt pärineb kassahitt «Jan Uuspõld läheb Tartusse», mis siiani on muide viimase kaheksa aasta vaadatuim kodumaine film.

«Hannes Võrno Q» on Kanal 2s juba sellel pühapäeval kell 20.05.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles