Põhja Konn esitleb sel reedel Tallinnas Von Krahli teatrisaalis debüütalbumit (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock-kvintett Põhja Konn
Rock-kvintett Põhja Konn Foto: Taavi Muide / Põhja Konn

Sel reedel, 17. detsembril esitleb rock-kvintett Põhja Konn Tallinnas Von Krahli teatrisaalis oma debüütalbumit «Põhja Konn». Külalisesinejana astub plaadiesitluskontserdil üles Riho Sibul, pärast kontserti mängivad plaate helilooja Tõnu Kõrvits ja näitleja Lauri Kaldoja.

«Meil on ülimalt hea meel esitleda oma debüütalbumit Von Krahlis. Meie esimese tegutsemisaasta jooksul (2009-2010) kujunes Von Krahl kontserdikohana meie koduks ja parimad etteasted leidsid aset just seal. Kord mäletan meie tolle aja iidoleid Phloxist lava ees rokkimas – see andis juurde tohutul hulgal energiat. Nüüd, mil uus plaat on väljas ning saime seda Tartus suurepärase publiku ees esitletud, on energia juba Tallinna plaadiesitluskontserdi toimumise nädala alguseks kohal. Kõik bändiliikmed ootavad seda kontserti pikisilmi,» kommenteerib eelseisvat esinemist Põhja Konna laulja ja klahvpillimängija Valter Soosalu.

Kontsert algab kell 22.00, uksed avatakse 21.00. Piletid on saadaval Piletilevist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles