Petmisskandaal unustatud? Sharon ja Ozzy Osbourne uuendavad oma abielutõotusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne
Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne Foto: SCANPIX

Maikuu lahkuminek ja petmisskandaal seljatatud! Sharon Osbourne paljastas, et uuendab skandaalse rokkstaarist abikaasa Ozzy Osbourne'iga oma abielutõotusi.

64-aastane telestaar Sharon Osbourne avaldas, et teda sel aastal valusalt petnud Ozzy tegi ettepaneku abieluvandeid uuendada.

«Ma olen õnnelik ja ausalt öeldes on see kõik, mida ma sel aastal jõuludeks soovin. Ozzy küsis, kas ma oleksin nõus uuendama meie abieluvannet ja ma ütlesin, et mulle meeldiks see,» rääkis naine pühapäevases The Suni väljaandes.

Ozzy Osbourne, ja Sharon Osbourne / Scanpix
Ozzy Osbourne, ja Sharon Osbourne / Scanpix Foto: SCANPIX

Sharon tunnistas, et ka nende mõlema karjäär on aeg-ajalt suhtele halvasti mõjunud: «Ma olen oma elus väga õnnistatud, aga kui üks pool su elust on nii suurepärane, siis teised asjad võivad kannatada saada. See on raske, kui olete mõlemad edukad ja töötate eraldi.»

Staar tunnistas, et on lihtne teineteist võtta iseenesestmõistetavalt. «Me oleme abielus olnud 35 aastat ning olnud koos 38 aastat. Sul peavad olema mõned tõusud ja langused.»

Lisaks on naine tunnistanud, et on oma rokkstaarist mehe sõltuvusi üritanud «parandada» 25 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles