Video: kes või mis on Uus-Meremaa rannal?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummaline objekt Uus-Meremaa Muriwai rannal
Kummaline objekt Uus-Meremaa Muriwai rannal Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uus-Meremaa Muriwai rannalt leiti ebatavaline objekt või olend, millest tehtud fotod tekitasid sotsiaalmeedias diskussiooni.

Objekti leidis Aucklandi lähedaselt rannalt kohalik elanik  Melissa Doubleday, kes tegi sellest fotod ja panin need kohaliku kommuuni Muriwai & Waimauku Area Community Group leheküljele, paludes abi kindlakstegemisel, edastab The Telegraph.

«Kas keegi oskab öelda, mis või kes see on? Meri paiskas selle Muriwai rannale,» kirjutas uusmeremaalanna.

Doubleday sõnul nägi ta seda objekti esmakordselt umbes viie kilomeetri kaugusel autoga sõites, ta sõitis lähemale ja sai üllatuse osaliseks.

«Tundus, et see on mingi mereloom, mis on kaetud adru ja vääneljalgsetega. Läksin lähemale ja arvasin siis, et see on surnud vaal, kuid kuju ei klapi,» teatas naine.

Uus-Meremaa sotsiaalmeedias käivitus diskussioon ebatavalise objekti teemal, lisaks surnud mereloomadele pakuti välja, et see on mingi kummaline kunstiteos või osa vanast laevast.

Sotsiaalmeedias kasutajad pakkusid ka, et merekoletis, kes on nagu lõks, tulnukate ajakapsel ja vette sattunud puit, mis on kuhjunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles