Tähtede tantse vaatas 348 000 inimest

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Korotin ja Beatrice
Eduard Korotin ja Beatrice Foto: Marina Puškar

Eelmise nädala vaadatuim saade Eesti elanike seas oli uut hooaega alustanud Kanal 2-e «Tantsud tähtedega», meelitades televiisori ette 348 000 huvilist.

TNS Emori teleauditooriumi uuringu kohaselt kuuluvad eranditult kõik esikümnesse jõudnud saated Kanal 2 repertuaari. Teisele kohale platseerus «Võsareporter» 231 000 vaatajaga ning sellele järgnes «Talendijaht» 218 000 vaatajaga.

Neile järgnesid tõsielusari «Maamees otsib naist», Eesti krimisari «Kelgukoerad» ning juubelit tähistanud huumorisaade «Ärapanija».

«Reporter» kogus 171 000 vaatajat saateminuti kohta, sketšisaade «Jumal tänatud, et sa siin oled!» meelitas vaatama 163 000 vaatajat, saadet «Üks päev Gerli Padariga» vaatas teine samapalju ning tabeli viimasele kohale platseerus Kanal2-e nädalavahetuse uudistemagasin «Reporter+» 155 000 vaatajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles