Galerii ja video: Stockmanni viiendal korrusel avas naistele uksed uus uhke ilumeka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südames - Stockmanni kaubanduskeskuse avati hiljuti multidistsiplinaarne ilukliinik Melior Clinics. Avamisel olid kohal pealinna kaunitarid, kes hindavad kõrgekvaliteedilisi iluteenuseid.    

Foto: Melior Clinics

Kliiniku loosungiks on «Tere tulemast maailma ilu ja tervise mekasse!». Ilukliinikus töötavad oma ala spetsialistid ja arstid, kelle kasutuses on kõige kaasaegsemaid seadmed ja meditsiinitehnika. 

Foto: Melior Clinics

Ilukliinik Melior Clinics asub Stockmanni kaubanduskeskuse viimasel korrusel

Ruumid on avarad ja valgusküllased. Koht on jalutuskäigu kaugusel Tallinna südamest, samas on võimalik Stockmanni püsikliendil parkida ka kaks tundi tasuta kaubanduskeskuse parklas.

Foto: Melior Clinics

Kliiniku kõrval on ka uhiuus juuksurisalong ning mitmed tuntud kohvikud ja restoranid

Paljudele Melior Clinics püsikliendidele oli avamisel meeldivaks üllatuseks, et kliiniku ilutoodete valikusse on lisandunud hulgaliselt ka uusi noorendavaid näo- ja kehahooldus tooteid. Uuenenud on ka laseraparadid, mis võimaldavad kiiresti ja mugavalt läbi viia tõhusamaid protseduure nooruslikuma ja värskema välimuse saavutamiseks. 

Kliinik tähistab avamist kuni aasta lõpuni kliendisõbralike hindadega.

Vaata pilte ja videot meeleolukast avamisest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles