Üksikvanemad nautisid elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saatesarjas «Üksikvanem otsib kaaslast» loobusid osalised oma turvalistest igapäeva-askeldustest ning veetsid lühikese puhkuse.

Leena leidis vaba hommikupooliku, et Taavile külla minna. Taavil on maakodu metsade keskel ja seal on suurem osa elamisest veel vaja üles ehitada.

Leena ütles, et talle meeldib vaikus ja mets ning võib vaikuses tundide kaupa istuda. Samas kahtles ta, kas oleks valmis elama kohas, kus käib pidev ehitus.

Taavi arvates on nende mõttemaailmad sarnased, näiteks laste kasvatamise osas. Teda hirmutab natuke, et Leena on linnatüdruk ja pole maal elanud.

Hiljem veetis Leena kaaslastega paaripäevase puhkuse linnakärast eemal. Kahe lapse kõrvalt naine eriti välja ei saa ning tal oli hea natuke hinge tõmmata.

Eelmisel nädalal käisid Jaak ja Mihkel Rutil külas ning seekord otsustas naine kavalerid pealinna lõbutsema viia. Nad võtsid endale väga vinge vaatega hotellitoa ning nautisid elu.

Pärast suundus Rutt koos kaaslastega tantsustuudiosse, kus harjutasid rock'n'rolli-samme. Mihkel ei võtnud eriti vedu ning Rutt tunnistas, et teda häirib Mihkli juures see, et ei tea üldse, mis talle meeldib.

Veljo otsustas koos naistega Karula rahvusparki Rõõmu tallu minna. Taluperenaine rääis, et igal suvel satub neil huntide ohvriks mitukümmend lammast ning juhatas külalised karjamaale ööseks lambaid valvama. Nad said kaasa koerad ning naised proovisid esimest korda elus telki püstitada.

Rein suundus Galina juurde ning heitis esimest korda elus massaažilauale. Ta rääkis, et naistega on tal ette tulnud see probleem, et tema on veel ühte last juurde tahtnud, kuid naispool mitte.

Galinat peab ta enda mastaabis latt kõrgemal asuvaks, kuid Railit täitsa tavaliseks inimeseks, kellega saab rääkida ükskõik millest.

Hiljem viis Rein naised enda juurde külla ning kõik olid nõus, et see elamine vajab naisekätt.

Rein selgitas, et läks saatesse naist otsima, mitte rikkust ega midagi muud. Ta rääkis, et elab üürikorteris ja kuna see ei kuulu talle, pole remonti teinud. Tal on plaan niikuinii ära kolida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles