Räppmuusika sobib ka peenesse restorani – publiku südamed võitis REKET!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Silverspooni gastronoomiaauhinnaga pärjatud Lyoni restoranis Virus toimus esmakordselt kontsert-õhtusöök räppariga! Mõtlemapanevate sõnade ja mõnusa hip-hop muusikaga võlus publiku südameid REKET!

Foto: Marek Metslaid

Kui varasematel õhtusöökidel on esinenud valdavalt pop-või džässartistid, siis räpimuusika esindajad on siiani restoranis esinemisse pisut reserveeritult suhtunud. Kuid asjata, sest Reketi esinemine tõi publikut sama palju kohale kui popmuusikud ja iga etteaste võeti aplausiga vastu. Külalisi võlus Reketi siirus ja lihtsus ning laulusõnad, mis panid kuulama!

Foto: Marek Metslaid

Räpi-õhtusöögi maitseelamuste eest hoolitses peakokk Jürgen Lip, kelle hittroogadeks olid õhtul suitsutatud pardirind ja tallekarree uuest sügis-talvisest menüüst.

Foto: Marek Metslaid

Reedel, 9. detsembril tähistab Lyoni restoran oma teist sünnipäeva ja kell 20.00 esineb Marilyn Jurman. Kogu päeva pakutakse kõigile külalistele toidu kõrvale vahuveini!

Aastavahetusel ootab aga külalisi suurejooneline pidu koos Meelis Kubo, Renae Rain`i (UK), DJ Fred R-i ja rikkaliku toiduvalikuga. Täpsem info www.cafelyon.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles