Video: Mehhikos huvitus 15-aastase tüdruku sünnipäevapeost 1,2 miljonit inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubi Ibarra Garcia koos vanematega
Rubi Ibarra Garcia koos vanematega Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mehhikos elav Rubi Ibarra Garcia ja ta vanemad panid Facebooki videoteate, et pereliikmed ja sõbrad on oodatud 26. detsembril Rubi 15. sünnipäevale, kuid sellest teatest huvitus 1,2 miljonit inimest, kes teatasid et osalevad.

Videol on kuulda, et tüdruku isa  Crescencio Ibarra sõnab «Kõik on oodatud» ja ta nimetab ära bändid, kes sündmusel üles astuvad.  Samuti toimub suurel sünnipäevapeol hobuste võiduajamine.

Isa kinnitas hiljem, et mitte kedagi, kes soovivad peol osaleda ära ei saadeta ning selle tõttu abistab ja turvab neid La Joyas toimuval peol politsei.

Ibarrade videot on jagatud ligi üks miljon korda ning sellest on sotsiaalmeediasse jõudnud meemid, millel on külalistena kujutatud mitmeid kuulsusi, kaasa arvatud Kardashianid. 

Rubi ema Anaelda Garcia teatel meeldib talle enim meem, milles USAs presidendiks saav Donald Trump osaleb ta tütre peol.

«Sotsiaalmeedias levivad teated, et Rubi sünnipäevale saabuvad nii USA president Donald Trump kui Mehhiko president Enrique Pena Nieto. Nad allkirjastavad dokumendi, mis aitab USAs illegaalselt olevatel mehhiklastel Mehhikosse tagasi tulla, et nad saaksid Rubi sünnipäeval osaleda,» muigas ema.

Mehhikos tähistatakse laste 15. sünnipäeva alati suure peoga, sest see vanus tähistab täiskasvanuks saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles