Rock Cafe pakub terve nädalavahetuse Eesti rokki - Ultima Thule, Sõpruse Puiestee, Tanel Padar & The Sun

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun Peterburis
Tanel Padar & The Sun Peterburis Foto: Viktor Burkivski

Sel reedel on Rock Cafe laval Ultima Thule ja Sõpruse Puiestee, laupäeval astub Jõulurocki külastajate ette Tanel Padar & The Sun.

Reedel kell 22.00 on Rock Cafe laval eesti rokkmuusika üks alustalasid – Ultima Thule. Järgmisel aastal oma 30. sünnipäeva tähistav Ultima Thule alustas tegevust juba 1987. aastal ning sai tuntuks kui sõnumiga bänd, mille peent lingvistilist poolt kaunistab professionaalselt väljamängitud muusika. Kell 23.30 astub lavale melanhoolse roki ansambel Sõpruse Puiestee. Ansambel Sõpruse Puiestee alustas aktiivset tegevust 2002. aastal Tallinnas. Samal aastal tõusis kollektiiv looga «1905» eesti muusikaedetabelite tippu ja püsis seal aasta, pälvides ka erinevaid kohalikke muusikaauhindu ja tunnistati ETV saatesarja «7 vaprat» läbi aegade parimaks looks.

Laupäeval avatakse klubi uksed kell 22.00 ning laval on Tanel Padar & The Sun. Eesti ainuke Eurovisiooni võitja Tanel Padar on viimase kümnendi edukaim muusik Eesti pop-rokkmaastikul. Tema ansabel The Sun on võitnud erinevate aastate jooksul Eestis praktiliselt kõik auhinnad, mida võita on olnud võimalik ning kirjutanud ennast kuulajate mäludesse suure hulga hittidega.

Mõlema kontserdi piletid on saadaval Piletilevis ja Statoilis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles