Video: Austraalias kaotas elu turist, kelle telki lõi pikne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikne Austraalia Warningi mäe kohal
Pikne Austraalia Warningi mäe kohal Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Austraalias hukkus 24-aastane mees ja 23-aastane naine sai vigastada, kui nad mäe otsas telkisid ja pikne nende telki lõi.

New South Walesi politsei teatel tabas pikselöök esmalt puud, mille kaudu liikus paari telgini, tabades mehe jalgu ja võttes ohvrilt silmapilkselt elu, edastab news.com.au.

Intsident, milles kaotas elu ameeriklane Sam Beattie, leidis aset eile 1140-meetrisel Warningi mäel, mis asub Sydneyst umbes 800 kilomeetri kaugusel.

«Tegemist on ebatavalise juhtumiga, sest varem ei ole siin midagi sellist ette tulnud. Inimelu kaotus on tragöödia,» teatas politseinik Wayne Starling.

Pikse tõttu hukkunud Beattie ja kannatada saanud Michelle Segalla  leidsid kaks teismelist matkajat, kelle elustamiskatsed ei aidanud meest elule tagasi tuua.

Sündmuskohale saabunud parameedikud transportisid mehe surnukeha ja kannatada saanud naise Murwillumbah haiglasse. Naisel oli pikselöögi tagajärjel kaelavigastus ja ta juuksed olid kõrbenud.

Waringi näel on hoiatussildid, mis keelavad mäele minemast siis, kui on torm.

«Sellele mäele ei ole äikesetormi ajal soovitav minna, sest see võib olla ohtlik. Telkinud ei osanud tormi oodata ja arvasid, et puu lähedal telkimine on ohutu,» lisas Murwillumbah linna päästetöötaja Rhett Murray. 

New Yorgist pärit üliõpilased Beattie ja Segalla olid esmakordselt Austraalias seljakotimatkal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles