Jamie Lynn Spears on taas lapseootel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Lynn Spears
Jamie Lynn Spears Foto: AFP / Scanpix

Britney Spearsi õde Jamie Lynn Spears on USA kõmuajakirjanduse väitel taas rase ning seda vaid kolm kuud pärast seda, kui ta oma esimese lapse ilmale tõi.

17-aastane Jamie Lynn šokeeris eelmise aasta detsembris maailma teatega, et ootab koos poiss-sõbra Casey Aldridge´iga last, teatab WENN.

Tütar Maddie sündis 19. juunil ning ajakirja National Enquireri väitel eostas noorpaar järgmise lapse vaid neli nädalat hiljem.

«Jamie Lynn oli kindel, et ta sai sa rinnaga toitmise perioodi ajal rasedaks jääda. Kui tal septembri alguseks polnud päevad alanud, rääkis ta sellest ühele pereliikmele,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

Väidetavalt tegi neiu seejärel rasedustesti, mille tulemus osutus positiivseks.

«Kui rasedustesti tulemus selgeks sai, nuttis Jamie Lynn oma silmad peast. Nüüd mõistab ta, kui rumal ta uuesti rasedaks jäädes maailmale tundub. Jamie on umbes kaheksandat nädalat rase ja nii tema kui ta ema on hüsteerias, sest kumbki ei tea, mida teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles