Jõulu-eri KAMA Marketil saavad kokku kõige peenemad ja tuusamad Tallinna fashionistad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba pühapäeval, 11. detsembril toimub järjekordne KAMA Market
Juba pühapäeval, 11. detsembril toimub järjekordne KAMA Market Foto: KAMA Market

MOEMAANIDE LEMMIK “KAMA MARKET Jõulu-eri” TOIMUB JUBA SEL PÜHAPÄEVAL!

Jõulu- eri marketil saavad kokku kõige peenemad ja tuusamad Tallinna fashionistad ja noored kuumad disainerid. Sel korral müüvad paljud ägedad disainerid enda tehtud tooteid, mis sobivad ideaalselt jõulukingitusteks.

Kopli Restorani (Kopli 25, Tallinn) ruumides toimub KAMA Market juba viiendat korda. Moegrumaanideni jõuavad uued ja vähekasutatud vintaaž-, moe- ja brändikaubad. Lahedaid ja stiilseid leide jätkub nii naistele, kui meestele!

Foto: KAMA Market

KAMA Marketi üks eestvedajatest Veronika Vallimäe: KAMA Market ei ole mitte üksnes riiete ostu koht, siin saavad kokku moemaanid, kes annavad head stiilinõu, oskavad soovitada ja sobitada  komplekte arvestades iga inimese isikupära.

Gerda Kaasik on valinud omalt poolt välja noori disainereid, et nende pakutu ka laiema publiku ette jõuaks. Lisaks on kohal esmaabi juuksur ja kulmutehnik. Samuti pakime ära teie äsja soetatud kingitused.

Foto: KAMA Market

Ürituse meelelahtusliku poole eest hoolitseb Silentbanana ja Adrenaliina.

Kopli Restoran hoolitseb hõrgutavate toitude ja jookide eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles