Merimell “Midnight” (EP)

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Merimell on Tartust pärit neiu, kelle muusikaline teekond algas juba lapsepõlves. Ta on õppinud kitarri, viiulit, trumme ja klaverit, laulnud koorides ja esinenud väiksematel üritustel. Suuremaks kasvades jõudsid tema rännakud underground-muusika pidudele, kus talle hakkas imponeerima techno.

Ühtlasi hakkas Merimell rohkem huvi tundma plaadikeerutamise ja muusika tegemise vastu. Ta osales 2009. aastal Lõuna-Eesti noorte DJde festivalil, kus võitis esimese koha. Mullu toimunud Ravecast DJ Contestil oli ta kolmas.

Jaanuari viimasel päeval ilmus kodumaise plaadifirma Tohuwabohu Music alt Merimelli EP “Midnight”, mis on saadaval digitaalsel kujul.

Eesti üks olulisemaid elektroonilise muusika arvamusliidreid Koit Raudsepp on kirjeldanud Merimelli loomingut kui väga tasemel technosound’i: tumedad tugevad bassid ja võimsad murdumised, dünaamika ja hoiak ning tunne.

EP sisaldab kahte originaallugu: “ID”, “Midnight Texture” ja Cylon Rub versiooni “Midnight Texturest”.

Plaat on saadaval kõigis tuntud digitaalmuusikapoodides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles