Video! Filmi "Minu näoga onu" produtsent Maie Rosmann-Lill: kinosõpradel on mida oodata!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Minu näoga onu” toob kinolinale Eesti staaride paremiku.

Elu24 käis uue kodumaise filmi “Minu näoga onu” võtetel ja uuris, mida filmifännidel uuest linateosest oodata tasub.

"Minu näoga onu" on Katrin ja Andres Maimiku koomiline draama muusikakriitik Hugost, kes põeb lahutusjärgset depressiooni.

Hugo elu pöördub pea peale, kui tal tuleb hakata hoolt kandma oma kiusliku isa eest, kes väidab, et tal on vaid paar kuud elada jäänud. Kui aga isa ja poeg armuvad ühte ja samasse daami, peab Hugo leidma viisi, kuidas selles karmis konkurentsis võitjaks tulla.

Filmis teevad lisaks peategelastele Evelin Võigemastile ja Rain Tolgile kaasa ka sellised nagu näiteks Heidy Purga, Erik Morna, Jarek Kasar, Elina Born, Jüri Pootsmann, Siim Nestor ja paljud teised.

Filmi produtsent Maie Rosmann-Lill kinnitas, et kinosõpradel on 2017. aasta sügisel kindlasti, mida oodata: “Tegemist on väga helge ja hea komöödiaga, mida on sombuste ilmadega mõnus vaadata.”

Milliseid põnevaid fakte produtsent filmi kohta veel paljastas, saad vaadata juba videost!

“Minu näoga onu” stsenaristideks ja režissöörideks on Katrin Maimik ning Andres Maimik, produtsent on Maie Rosmann-Lill, operaator Mihkel Soe, kunstnik Kristina Lõuk.

Kinodesse jõuab film 2017. aasta sügisel. 

Filmi "Minu näoga onu" tiiser from Kuukulgur Film on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles