Miss Supertalent Of The World Dancing Queen on eestlanna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kertu Raja esindas Eestit Lõuna- Koreas Seoulis ja oli võistluse Miss Supertalent Of The World 7. hooaja Dancing Queen. 

Foto: Miss Supertalent Of The World

Kertu Raja esindas Eestit Lõuna- Koreas Seoulis ja oli võistluse Miss Supertalent Of The Oma talendikava tegi ta koos Mr. Estonia 2015 tiitlikandja Eghert-Sören Nõmmega. Nende tants Spiderwoman oli nii osavõtjate kui ka publiku meelest üks võistluse parimaid etteasteid. Kertu valiti võistluse finaali TOP 15 hulka, kellest võitjateks krooniti Miss Peru ja Miss Check Republic esindajad. 

Foto: Miss Supertalent Of The World

Kertu Raja osales sellel aastal Eesti Iluduskuninganna võistlusel, kus osutus nii publiku kui ka ajakirjanike lemmikuks.

Edasi saatis peakorraldaja Tiina Jantson Kertu Miss All Nations võistlusele Hiina, kus ta pälvis Miss Talent tiitli. See tiitel andiski võimaluse nüüd juba osalemiseks Miss Supertalent Of The World võistlusel.

Tiina Jantson: Suur tänu kõigile neile headele inimestele, kes Hooandja projekti raames Eesti esindaja sõitu aitasid finantseerida! Moekunstnikud Aldo Järvsoo ja Perit Muuga varustasid teda aga vajalike esinemiskleitidega.

Foto: Miss Supertalent Of The World

Kahe nädala jooksul Seoulis külastati palju huvitavaid kohti ja tutvuti Korea kultuuriga.

Foto: Miss Supertalent Of The World

Võistluseks valmistumise graafik oli seekord lihtsam, sest põhirõhk oli pandud iga osavõtja kodus eelnevalt ettevalmistatud talendikavadele.

Kertut sõitsid toetama Eesti rahvuslik direktor Tiina Jantson ja tantsukava partnerina Eghert- Sören Nõmm, kellega koos esitati asjatundjate arvates üks võistluse professionaalseimatest kavadest. Kertu ja Eghert on igapäevaelus mõlemad ka Sixtina Tantsustuudios treeneriteks. 

Vaata galeriid!

a galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles