Vallaliste paraad!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Club Tallinn

Legendaarne üritustesari Vabade ja Vallatute Kokkutulek toimub üle pika aja juba sel reedel Club Tallinnas! 

Mitu kuud ei ole seda populaatset üritustesarja toimunud ning põhjust ei tule kaugelt otsida. Eelmisel korral oli klubi teineteist leidnuid täis ja nõnda otsustati mõnda aega oodata. Nüüdseks on himuraid pilke juba liiga palju ning Tallinn on otsustanud sekkuda!

Teineteise leidmise muudavad lihtsamaks ning valutumaks legendaarsed kosjasobitajad jagades klientidele nummerdatud käepaelasid. Leides vastassugupoole hulgast sama numbriga käepaelaga pidulise, saate lisaks unustamatule tutvusele kauba peale spetsiaalse kokteili.

Leitud kaaslane ei meeldi või soovid ligitikkujatest hoiduda, sest kaasa kodus ootamas? Ka siin on lahendus olemas. Õhtu erijooke on suisa kolme värvi: punane, kollane ja roheline. Vastavalt eesmärgile saad joogi värvi valida!

Öö kulmineerub legendaarse oksjoniga, kus pakkumisel nii piltilusaid naisi kui ka musklis mehi. Kes ei viitsi väga vaeva näha võib endale kaaslase lihtsalt osta! Vähemasti veerand tundi rääkimisrõõmu on nõnda garanteeritud!

Vallatuimad hitid toob klubisse Ring FMi eetrihääl DJ Marko Kiljak.  B-saalis absoluutne suurte naiste lemmik DJ Foxer! Kuluaarides räägitakse, et Foxeri käest saab prantsuse musi vastu sooviloo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles