Pildigalerii: Draamateatri meeleolukas jõulusahver tuli sel aastal bändiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas vaid üheks päevaks uksed Eesti Draamateatri heategevuslik jõulusahver, kust saab jõulukinkideks varuda teatrirahva käsitööd, hoidiseid ja muud omatoodangut. Üritus kestab kuni kuueni õhtul ehk siis, jõuad veel!

Draaamateatri jõulusahver - Supervanaema Reet Linna väisas laata koos laste ja lastelastega
Draaamateatri jõulusahver - Supervanaema Reet Linna väisas laata koos laste ja lastelastega Foto: Mihkel Maripuu

Sel aastal kõlab jõulusahvril elav muusika. Talviste lauludega esinevad Marta Laan, Liisa Saaremäel, Britta Soll, Harriet Toompere Jõulusahvri bändi saatel.

Foto: Mihkel Maripuu

Jõulusahvri müügilettide tagant võib sel aastal leida Karin Raski, Viire Valdma, Kersti Heinloo, Piret Krummi, Mait Tringi, Anu Konze jpt teatriinimesed, aga ka käsitöömeistreid nii Tallinnast kui ka kaugemalt.

Igal aastal on jõulusahvri kohvikut oma küpsetiste ja toitudega varustanud näiterahvas, nii ka seekord. Kohviku jaoks on lubanud käised köögis üles käärida Ülle Kaljuste, Hilje Murel, Britta Soll, Hendrik Toompere, Liisa Pulk ja paarkümmend Jõulusahvri ja teatriga seotud inimest veel.

Foto: Mihkel Maripuu

Tänavune kohviku ja õnneloosi tulu läheb diabeedihaigete laste heaks.

Õnneloosi võitude laud on sel aastal eriti rikkalik, teatripileteid on välja pannud Draamateater, teater NO99, Tartu Uus Teater, Theatrum, MTÜ Kell Kümme, Polygon.

Jõulusahver toimub Draamateatri teise korruse publikuruumides 5. detsembril kell 12–18.

Vaata pilte toimuvast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles