Pildid: Trump osales kostüümipeol «Kurjamid ja kangelased» iseendana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmise aasta jaanuaris uueks USA presidendiks saav vabariiklane Donald Trump osales möödunud laupäeval New Yorgis «Kurjamid ja kangelased» kostüümipeol, kuid ei kehastunud kellekski teiseks, vaid jäi iseendaks.

Peo korraldas perekond Mercer, kes oli Trumpi valimiskampaania suurannetaja, oma villas St. Jamesi linnaosas, edastab The Telegraph.

Trumpi turvajad seevastu olid riietunud nagu Hell’s Angels gängiliikmed, kandes nahkveste ja –pükse.

Trump saabus kohale autokolonnis koos turvajatega, möödudes ajakirjanikest, keda sündmusele ei lubatud. Pärast masinast väljumist pöördus ta meediaesindajate poole, tõstes mõlema käe pöidlad püsti ja poseerides fotograafidele.

Kui temalt küsiti, et kellena ta peol esineb, siis ta vastas, et iseendana.

Trump pidas Mercerite peol lühikese kõne, tänades perekonda abi eest, kuid ei jäänud peole kauaks. Tulevase presidendi esindaja teatel oli ta seal vähem kui kaks tundi.

Trump ei osalenud möödunud nädalalõpul rohkem ühelgi sündmusel. Pühapäeval ta postitas Twitterisse vaid sõnumi, et talle ei meeldinud jutusaade «Saturday Night Live», kus Alec Baldwin jälle tema üle naeris.

«See oli tobe, sellest puudus nali ja Alec Balwin ei suuda mind korralikult kehastada, ta läheb aina nõmedamaks,» teatas tulevane president.

Trumpi pereliikmed ei osalenud Mercerite korraldatud peol, küll oli seal aga Trumpi kampaaniameeskonna juht Kellyanne Conway, kes kandis Supernaise kostüümi.

Samuti oli peol kohal Valge Maja poliitika peastrateeg, Trumpi parem käsi Steve Bannon, kes samuti nagu Trump oli kostüümist loobunud.

Ajakirjanike teatel osalesid peol veel lauljad Adele, Lady Gaga, Shakira, Sia ja Celine Dion.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et kes Trump sellel peol oli, kas kurjam või kangelane.

Miljardär Robert Mercer, kelle villas pidu peeti, on riskifondi Renaissance Technologies üks juhtidest. Mehe tütar Rebekah Mercer kuulus Trumpi üleminekumeeskonda.

Mercer toetas esmalt Ted Cruzi, kes on samuti vabariiklane nagu Donald Trump, kuid alatest möödunud aasta novembrist asus toetama Trumpi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles