Toomas Volkmann: elus tasub pirtsakas olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barhoppers Live, Toomas Volkmann
Barhoppers Live, Toomas Volkmann Foto: Barhoppers Live

Eesti tuntumaid tipp-fotograafe Toomas Volkmann rääkis Barhoppers Live neljapäevases Facebook-live saates muuhulgas Eesti 100. sünnipäeva fotoprojektist ning tõdes, et vaid heas mõttes pirtsakas olles saad elus seda, mida tegelikult tahad.

Lavaka diplomiga, arsti elukutset poetiseeriv, Hortus Musicuses muusikukarjääri teinud ning maailma eri paigus rännanud ja elanud entusiastlik fotograaf kõlab nagu multitalent, mida Toomas Volkmann ongi. Enda sõnul õigel ajal õigetesse kohtadesse sattunud Toomas innustas saate vaatajaid mõttekäiguga, et elus tasub olla heas mõttes pirtsakas – vaid nii leiad teema, millega tõeliselt kirglikult elu lõpuni purjetada.

Barhoppers Live, Toomas Volkmann
Barhoppers Live, Toomas Volkmann Foto: Barhoppers Live

Fotograafiaga üsna hobikorras kokku juhtunud Volkmann jagas neljapäevaõhtuses Barhoppers Live`is mõtteid reklaami- ja fotomaailma seostest, keskmisest maitsest ja idealismist.

Kui tahad teada, mis teeb heast pildist hea pildi või kes on need sada silmapaari, keda Toomas «Eesti 100» projekti raames pildistab, järelvaata Toomase ja Priidu neljapäevast vestlust siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles