Raivo E. Tamm: olen inimeste tohutust toetusest hämmingus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Raivo E. Tamm
Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Raivo E. Tamm Foto: Erlend Štaub

SNKT viiendal hooajal teise koha võitnud näitleja Raivo E. Tamm ütles, et juba enne saate algust saatsid lähedased talle sõnumeid, et mees on endast kõik andnud, nüüd jääb üle ainult nautida!

Kogenud näitleja ei oleks osanud oodata, et toetus, mida ta oma pika karjääri jooksul rahva poolt juba tunda on saanud, võiks selle saate jooksul veelgi kasvada. «Aastate jooksul olen rahva armastust tunda saanud, aga et see sellisel määral kasvab. Isegi väikesed lapsed tahavad mind pikali joosta, see on müstika,» tunnistab mees kuivõrd liigutatud ta on.

Näitleja ütles, et ei tulnud saatesse kindlasti mütsiga lööma, kuid kohati pidas ülesandeid liiga kergeks:«Teinekord mõtled, et ah, mis see ära ei ole ja siis kui laulma hakkad, mõistad, et oled plindris.» 

Raivo enda lemmiketteaste tema enda paroodiatest oli kindlasti finaali oma, kus ta parodeeritavaks Tanel Padari valis. «Võtsin seda väga tõsiselt ning käisin kaks nädalat järjest iga päev laulmas.»

Raivo, sa oled imeline! Aitäh Sulle!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles