Evelin Ilvese isa osaleb esimest korda aastapäevaballil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvese isa Lembit Int
Evelin Ilvese isa Lembit Int Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese abikaasa Evelin Ilvese isa Lembit Int sätib täna pidurõivad selga ja seab sammud Estonia teatrisse aastapäevaballile, vahendab Kroonika-online. Tegu on esimese korraga, mil esileedi isa vastuvõtul osaleb.


2007. aasta märtsis kirjutasid väljaanded proua Ilvese ja tema isa Lembitu pisikesest tülist. Nimelt oli Helsingis elav vana mees pettunud, et Soome riigivisiidile sõitnud president Toomas Hendrik Ilves oma äiaga kohtumiseks aega ei leidnud. 

«Oleksin soovinud kohtuda nii väimees Toomas Hendrikuga kui ka tütar Eveliniga,» kurtis Soomes elav  Int Iltasanomatele.  Oktoobriks olid suhted silutud ja teineteisemõistmine taas klaar.
 

Geograafiadoktor Lembit Int on Soomes elanud 1992. aastast alates. Evelini ema Kalli Lillega kohtus mees 1965. aastal, kuid kooselu purunes ja eluteed hargnesid. Lembit on aastate eest öelnud, et soovib üle kõige erimeelsustest jagu saada ja seda kas või laste ning lastelaste pärast. «Perekond peab koos püsima,» on Int lausunud.
 

Estonias toimuval presidendiballi pidulikul kätlemistseremoonial Evelini isa ei näe, kuid oodatud külalisena on ta tähtsal päeval tütre kõrval olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles