Sten Teppan: kokkuvõttes sümpaatne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Teppan
Sten Teppan Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kylie Minogue show'd oli uudistama tulnud ka peamiselt muusikast ja spordist energiat koguv, elav ja hingav Raadio 2 legendaarne saatejuht ja vastutav toimetaja Sten Teppan. Elu24 uuris mehe muljete kohta Saku Suurhallis nähtud kontserdist.

Kuidas kontsert meeldis?

Mis ma ikka oskan öelda. Minu eelhäälestus oli tagasihoidlik, sest mõned kutsuvad teda vaese mehe Madonnaks, pealegi keeldus ta igasugustest kontaktidest ajakirjanike ja fännidega. Aga laval oli Kylie soe ja professionaalne.

Visuaalsed lahendused röövisid palju tähelepanu endale, aga nii palju ikka panin tähele, et kohustuslikud hitid tegi ta ära. Ja oligi hea, et tavapärasest teises võtmes - «Slow» oli svingiv jazz, «You Should Be So Lucky» klaveriga saadetud ballaad ja «Can't Get You Out Of My Head» küllaltki raskelt rokkiv. Ja lõpulugu «All The Lovers» oli lihtsalt võimas. Nii et kokkuvõttes sümpaatne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles