Jessica Chastain teeb näitlemisest pausi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - JUNE 06: Actress Jessica Chastain attends the 2016 CFDA Fashion Awards at the Hammerstein Ballroom on June 6, 2016 in New York City.   Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - JUNE 06: Actress Jessica Chastain attends the 2016 CFDA Fashion Awards at the Hammerstein Ballroom on June 6, 2016 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Jamie McCarthy/AFP

Hollywoodi näitlejanna Jessica Chastain avaldas, et teeb mõneks ajaks näitlemisest pausi ja tegeleb millegi muuga, kus ta enam kaamera ees ei peaks olema.

39-aastane punapäine Hollywoodi kaunitar tunnistas, et muutus tema karjääris on kohe ümber nurga ning see viib selleni, et mõnda aega teda kaamera ees enam näha ei saa. Staar plaanib algajatele näitlejatele draamat õpetada või tegeleda produktsiooniga.

«Võib-olla mingis punktis ma enam ei näitle. Võib-olla ma produtseerin, juhendan või õpetan Juilliard'is,» pajatas naine Net-A-Porterile.

«Ma tunnen, et midagi on toimumas. Ma tunnen, et varsti toimub mu elus muutus. Võib-olla ei näitle ma enam mõned aastad. Ma olen õnnelik, enesekindel, aga ma teeksin natukene midagi muud,» selgitas Jessica Chastain.

Lisaks soovib näitlejanna, et inimesed oleks huvitatud rohkem tema tööst kui isiklikust elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles