Galerii: Hendrik Sal-Saller esitles väga isiklikku raamatut

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1.detsembril esitles Eesti edukaima bändi laulja ja kitarrist Hendrik Sal-Saller Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma väga isiklikku raamatut «Hendrik Sal-Saller. Intervjuu Iseendaga», mis sisaldab kilde lapsepõlvest, punkarielust, Soome emigreerumisest kuni selleni, kuidas ja miks sündis Smilers ja mis siis edasi sai.

Foto: Toni Läänsalu

«Olen väga uhke ja õnnelik, et selline vägev asi valmis sai. Protsessi käigus leidsin üles palju lahedaid vanu pilte, millega seoses meenusid erinevad põnevad juhtumid,» rääkis Hendrik Sal-Saller, kes raamatu ilmumisega pani ühtlasi punkti ka edukale sünnipäevakontsertite tuurile koos Smilersiga, mille finaal toimus eile Nordea Kontserdimajas.

Foto: Toni Läänsalu

Kooli ajal punkarielu elanud ning hiljem sundkorras Nõukogude armee dessantväeosas Spetsnazi väljaõppe saanud Sal-Saller on oma 35-aastase muusikukarjääri jooksul ära jätnud kolm mängu ja meenutab, kuidas ta juba üsna oma muusikutee algusaastail tormas pärast mängu koju uusi lugusid kirjutama, samal ajal kui bändikaaslased läksid nautima kõike, mida bändimehe-kuulsus endaga kaasa tõi.

Foto: Toni Läänsalu

Sal-Salleri ja Smilersi tõus Eesti muusikataevasse oli kiire ja vastandina nii mõnelegi komeedile on ta sinna kindlalt püsima jäänud.

Palju õnne ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles