Kanye Westi 911-kõne jõudis avalikkuse ette! Dispetšer käskis räppari eest relvad peita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Avalikkuse ette jõudis räppar Kanye Westi ihuarsti tehtud hädaabikõne, millest selgub, et dispetšer kartis, et mees võib endale või lähedastele viga teha.

TMZ avaldas pooleteise minuti pikkuse heliklipi, milles on kuulda, kuidas Westi ihuarst dr Michael Farzam hädaabinumbrile 911 helistab ja räppari seisundit kirjeldab.

Kõne alguses identifitseerib Farzam end kui üht Kanye arstidest ja palub lisaks kiirabile politsei abi.

Ühel hetkel ütleb dispetšer: «Härra, kas te saaksite tal lihtsalt silma peal hoida... Ärge lubage teda tulirelvade või millegi sellise lähedusse. Kui midagi muutub... Kui ta muutub füüsiliselt agressiivseks enne politsei või kiirabi kohalejõudmist, helistage meile uuesti.»

Avaldatud hädaabikõnest on välja lõigatud kohad, kus võib kuulda konfidentsiaalset infot Kanye tervise kohta.

TMZ andmetel tegi Farzam hädaabikõne 21. novembril, kui Kanye oli oma treeneri Harley Pasternaki kodus ettearvamatult käituma hakanud. Räppar viidi samal päeval Ronald Reagan UCLA meditsiinikeskusesse Los Angeleses, kust ta lubati väidetavalt koju eile. Kanye abikaasa Kim Kardashian viibis terve selle aja mehe kõrval.

Kuula hädaabikõnet TMZs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles