Videod! Täna selguvad «Suure komöödiaõhtu» kaks finalisti läbi tantsuheitluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suur komöödiaõhtu»
«Suur komöödiaõhtu» Foto: Erlend Štaub

Suur tantsuheitlus «Tantsud komöödiatähtedega» selgitab täna välja need kaks tegelast, kes hakkavad juba järgmisel neljapäeval võistlema «Suure komöödiaõhtu» finaalis. 

Täna õhtul Kanal 2 ekraanil jõudev «Suure komöödiaõhtu» eelviimane saade läheb käima kohe esimesest hetkest, sest üllatusi on varuks õige mitu. Nii astub naljasaate ühes sketšis üles näiteks poplaulja Laura Põldvere ja ekraanile naaseb kõigi poolt palavalt armastatud komöödiatäht Herbert Ving.

«Suur komöödiaõhtu», Laura Põldvere
«Suur komöödiaõhtu», Laura Põldvere Foto: Erlend Štaub

Eelviimane saade tähendab ühtlasi sedagi, et täna selguvad kaks tegelast, keda ootab ees suur finaal järgmisel neljapäeval. Publiku südamete võitmiseks on naljategelased võtnud usinalt tantsutunde ja esitavad koos professionaalsete partneritega täna oma parima etteaste. Reet Pull näitab enda kirglikku külge pasodooblis, Karbi Barbi liugleb aeglase valsi rütmis ja Kevin-Christian üllatab tõeliselt meisterliku džaiviga.

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2s täna kell 20.30, kohe pärast «Meie aasta Austraalias» uut osa.

«Suur komöödiaõhtu»
«Suur komöödiaõhtu» Foto: Erlend Štaub

Vaata, milliseid hoogsaid poognaid teevad täna kolm komöödiatähte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles