Meelelahutus välismaa moodi: võta oma söök ja jook kaasa ning naudi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 12.06.2016. Telliskivi loomelinnakus toimus järjekordne tänavatoidufestival. FOTO: ARDI TRUIJA
Tallinn. 12.06.2016. Telliskivi loomelinnakus toimus järjekordne tänavatoidufestival. FOTO: ARDI TRUIJA Foto: Ardi Truija

8.-11. detsembrini toimub Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus põnev kohalike ning välismaiste artistidega mitmepäevane üritus «Boom Chika Wau Wau».

„Boom Chika Wau Wau” ühendab erinevaid esitava kunsti liike, pakkudes etendusi nii füüsilise komöödia, muusika, tsirkuse, tantsu kui ka teatri vallas. Esinevad nii kohalikud artistid kui ka välismaised professionaalid. Peaesinejad on tasakaalumeister Matthias Goed (Uus-Meremaa/Austria), tuleartist Chris Blaze (Austraalia), tsirkuseartist Sylvain Pomme (Prantsusmaa), tantsija Anna Kr.Azy (Eesti) ning multitalent Michelle Cajolet-Couture (Kanada). Etendusõhtuid juhib Dan le Man (Austraalia/Eesti).

Ürituse üks peakorraldajatest, Eestis elav Austraalia päritolu artist Daniel Renwick ütleb: « «Boom Chika Wau Wau» on ellu kutsutud selleks, et tuua Eestisse rohkem avatud ja ausat, lõbusat ja lihtsat meelelahutust. Vanakooli headuses, aga 2016.aasta võtmes. Tahtsime teha üritust, mis sarnaneks Suurbritannias ja Austraalias toimuvatele sarnastele ja väga populaarsetele meelelahutusprogrammidele.»

8.-10. detsembril on igal õhtul Telliskivi Loomelinnaku Kollases Saalis võimalik näha mitut etendust. 8. detsembril algavad etendused kell 18:30 ja 20:30 ning 9.-10. detsembril kell 18:30, 20:30 ja 22:30. Seejuures on kellaajaliselt varasemad etendused mõeldud külastamiseks kogu perega, hilisõhtused etendused aga ootavad just täiskasvanud vaatajaid.

Pühapäeval, 11. detsembril kell 16:00 algab maratonetendus «Kuni patareid tühjaks saavad». Selle raames saavad lisaks professionaalsetele artistidele üles astuda ka kõik eelnevalt registreerinud oma oskusi demonstreerida soovijad. Tegu on Open Tsirkus Stage'i poolt korraldatava üritustesarja 23. etendusega. Maratonetendus kestab seni, kuni kõigil artistidel ja ka publikul on sõna otseses mõttes võhm väljas. Pealtvaatajad võivad saali lisanduda ja saalist väljuda kogu etenduse jooksul. 

Inimesed on oodatud etendusõhtuid külastama ka enda poolt kaasa võetud söögi ja joogiga, et muuta kõigi jaoks olemine mugavaks ja mõnusaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles