Weekend Festival Baltic Aftermovie esilinastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WKND festival on Põhjamaade suurim festival, mis pakub võimast tehnilist lahendust ja maailma parimaid ning suuremaid esinejaid. Festival toimus 4, 5. ja 6. augustil suvises Pärnu rannas ja sellest on valminud ka hoogne Weekend Festival Baltic Aftermovie.

Suvel 85 000 inimest võõrustanud Baltikumi läbi ajaloo suurim festival Weekend Festival Baltic esitles 30. novembril Coca-Cola Plazas järelfilmi. Uudisena toimuvad tänavu 1.-3. detsembrini ka 60-minutilised seansid, mille vältel on võimalik näha nii dokumentaalfilmi festivalist kui ka järelfilmi.

Weekend Festival Balticu järel- ja dokumentaalfilmi tegemisse oli kaasatud rohkem 60 inimest. Filmi režissööriks on Tarvo Mölder, monteeris Hermes Brambat (The Sun — “To Hurt Somebody”, “Kohtumõistja”), kõiki esinejaid intervjueeris Kaidi Klein, järelfilmi muusikamiksi eest hoolitses Meelis Meri (Rulers of the Deep) ning filmi helindas Matis Rei (“Päevad, mis ajasid segadusse”, “Supilinna salaselts”, “Vasaku jala reede”). Järelfilmi 3D eriefektid valmistas gruusia päritolu Alfred Tsaizer Texasest ning filmi õige värvigamma eest hoolitseb Skandinaavia üks tuntumaid koloreerijaid Henri Pulla.

Weekend Festival Balticul astusid muuhulgas üles: Tiësto, Example, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Tungevaag & Raaban ja paljud teised.

Möödunud aasta järelfilmi on Youtube’i vahendusel vaadanud juba ca 600 000 inimest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles