Martin Saar ja Pille Tael kujundasid Club Hollywoodi ümber

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lounge Kaheksa sulgeb uksed.
Lounge Kaheksa sulgeb uksed. Foto: Erakogu

Tallinna vanalinnas asuv ööklubi Hollywood korraldab täna, 23. veebruaril ametliku värskenduskuuri peo „SlingShot Party“.

Club Hollywoodi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Katrin Jaaska teatel on klubi uue sisekujunduslahenduse autoriteks Martin Saar ja Pille Tael.

„Sisekujundus on inspireeritud Martin Saare New Yorgis viibitud aja jooksul omandatud öistest kogemustest,“ rääkis Jaaska. „VIP-ala on nüüdsest kolinud esimesele korrusele ja VIP-tsooni on paigaldatud spetsiaalsed keerutustorud, mille ümber tiirutama on oodatud kõik kenad neiud nii kontsadel kui kontsadeta.“

Klubi teine korrus ehk endine VIP-ala on nüüd Jaaska teatel avatud kõigile klubikülalistele. Tantsusaali seintel on presenteeritud Martin Saare valgustimaalid.

„Ööklubi baarid on saanud art deco´liku väljanägemise,“ märkis Jaaska. „„SlingShot Party“ raames avatakse täna ka Club Hollywood´is Eesti suurim ööklubimaal mõõtudega 6,4x4 meetrit.“

Ümberkorralduste käigus sulgeb pühapäeval uksed tšillimiskoht Kaheksa. Jaaska teatel tänab Lounge Kaheksa kõiki sõpru ja külastajaid, kes on aastate jooksul seal mõnusasti aega veetnud. Samades ruumides avaneb peagi uus meelelahutuskoht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles