Julianne Moore, Lupita Nyong, Uma Thurman, Nicole Kidman ja teised poseerivad Pirelli kalendri jaoks töötlemata fotodel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actress Nicole Kidman attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actress Nicole Kidman attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Pirelli avaldas oma uue, Hollywoodi-teemalise kalendri aastaks 2017. Bränd, mis on tuntud seksikate fotoseeriate poolest maailma kuulsaimatest naistest, on otsustanud teist aastat järjest erootilised pildid vahele jätta ning avaldas töötlemata ja naturaalsete fotode kampaania.

Peter Lindbergh'i poolt pildistatud kaadritel poseerivad filmimaailma staarid minevikust ja tänapäevast.

 

A photo posted by Pirelli (@pirelli) on

Kalendris näeb maailmakuulsaid ja legendaarseid näitlejannasid nagu Uma Thurman, Nicole Kidman, Charlotte Rampling, Julianne Moore, Robin Wright ja Helen Mirren ning dekaadi värskemaid talente nagu Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Rooney Mara ja Lea Seydoux.

 

A photo posted by Pirelli (@pirelli) on

«Minu eesmärk oli naisi portreteerida teistmoodi,» ütles Lindbergh teisipäevasel pressikonverentsil, et pildistas naisi, kes on tema elus tähtsat rolli mänginud. «Kunstnikuna ma tunnen endal vastutust vabastada naised igavese nooruse ja täiuslikkuse ideest. Ideaal täiuslikust ilust, mis on ühiskonna poolt promotud, on see, mis on lihtsalt saavutamatu.»

 

A photo posted by Pirelli (@pirelli) on

Lihtsatel, ehedatel ja töötlemata fotodel poseerivad kuulsad naised minimalistliku meigi, riietuse ja soenguga.

 

A photo posted by Pirelli (@pirelli) on

Vaata pilte ja loe pikemalt SIIT.

A photo posted by Pirelli (@pirelli) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles