Hei sina inimene, just sind me vajamegi! Tule näitlejana osalema Maimikute uude mängufilmi «Minu näoga onu»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Tolk
Rain Tolk Foto: Kaader filmist

Hei sina inimene, just sind me vajamegi! Tule toetava näitlejana osalema Andres Maimiku ja Katrin Maimiku mängufilmi «Minu näoga onu» võtetele, milles kujutatakse Eesti Muusikaauhindade gaalat. 

See on tõeline eesti glamuuripomm, kus põrkuvad omavahel nii filmi- kui popimaailma komeedid, supernoovad ja asteroidid. Ajalooline stseen filmitakse üles esmaspäeval ja teisipäeval, 5. ja 6. detsembril Erinevate Tubade Klubis Tallinnas. Pane selga kõige säravam peokostüüm ning koht Eest filmiajaloos on sulle garanteeritud.

Soovid osaleda, siis palun täida SEE VORM ja sinuga võetakse ühendust.

«Minu näoga onu» on koomiline draama muusikakriitik Hugost, kes põeb lahutusjärgset depressiooni. Hugo elu  pöördub pea peale, kui tal tuleb hakata hoolt kandma oma kiusliku isa eest, kes väidab, et tal on jäänud elada vaid paar kuud. Kui aga isa ja poeg armuvad ühte ja samasse atraktiivsesse daami, peab Hugo leidma viisi, kuidas selles karmis konkurentsis võitjaks tulla.

Filmi "Minu näoga onu" tiiser from Kuukulgur Film on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles