Video: Wes Andersoni ja Adrien Brody jõulureklaam on parim?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrien Brody H&M reklaamis
Adrien Brody H&M reklaamis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Rootsi rõivafirma H&M lasi sel aastal oma jõulureklaami «Come Together» teha tuntud režissöörile Wes Andesonil ja peaosalist kehastab Oscari võitjast näitleja Adrien Brody.

Rootsi meedia teatel on tegemist väga ebatavalise ja huvitava jõulureklaamiga, kuna tegevus toimub lumme kinni jäänud rongis.

Adrien Brody kehastab rongikonduktorit, kes korraldab jõulupeo lumelõksus olevatele reisijatele, kes üksteist ei tunne.

«Jõulud on aeg, mil pöörame tähelepanu ka neile, kes on meie jaoks võõrad ja just siis on õige aeg neid kallistada. Selle reklaami sõnumiks on, et ka võõras on kallistust väärt,» teatas Brody.

Hoolimata kommertslikkusest, on see reklaam saanud suure tähelepanu osaliseks.

USA komöödianäitleja Akilah Hughes, kes H&Mi jõulureklaami nägi, teatas Twitteris, et Wes Anderson peaks selliseid reklaame tegema igal aastal.

«Wes Andersoni jõukureklaam on just selline reklaam, mida tahetakse jõulude ajal vaadata,» teatas veel üks kommenteerija.

Kolmanda sõnul on Wes Andersoni reklaamis kõike parajalt, kommertslikkust, jõule ja südamesoojust.

Wes Andersoni filmograafiasse kuuluvad sellised filmid nagu «The Royal Tenenbaums», «The Life Aquatic with Steve Sizzou», «The Darjeeling Limited» ja «The Grand Budapest Hotel».

Adrien Brody on mänginud linateostes nagu «The Thin Red Line», «The Pianist», «The Affair of the Necklace», «King Kong», «Midnight in Paris» ja «Houdini». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles