Video: ufokütid leiavad Marsilt aina suuremaid objekte, nüüd avastasid linnad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marsil on linnamüüriga ümbritsetud linnade jäänused?
Marsil on linnamüüriga ümbritsetud linnade jäänused? Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Ufoküttidele ja vandenõuteoreetikutele pakuvad USA kosmoseagentuuri NASA poolt avaldatud Marsi fotod jätkuvalt huvi ning varasemal ajal on leitud mitmeid objekte, kuid nüüd leiti väidetavalt müüriga ümbritsetud linnade jäänused.

Ufokütid avaldasid Marsi fotode põhjal tehtud vido, mis kannab pealkirja «NASA Spots Walled Cities on Mars» (NASA leidis Marsil müüriga ümbritsetud linnad) ja sellel on alad, mis on Marsi ekvaatori juures asuval Elysium Planitial.

Vandenõuteoreetikute teatel on need iidsed linnamüüriga ümbritsetud linnad otsene viide Marsi kunagistele tsivilisatsioonidele, mis omavahelises võitluses tuumasõja käigus hävines.

Elysium Planitia on Marsi platoo, millest tehtud fotodel on näha ringikujulisi moodustisi, mis oleks nagu erodeerunud. Ufokütid on veendunud, et see on viide kunagistele linnadele, mille elanikud kolisid pärast tuumakatastroofi planeedi sisse.

Geoloogide arvates on need «ringid» tekkinud geoloogiliste protsesside käigus, mitte ei ole mõne intelligentse olendi loodud.

«Ufokütid võiksid oma Marsi uudised pealkirjastada «Marsi geoloogia», sest kõik leiud on tekkinud geoloogilisel teel, mitte ei ole kellegi poolt loodud,» teatasid geoloogid.

Marsi uurimine on näidanud, et miljardeid aastaid tagasi oli see planeet niiskem, rohelisem ja soojem ehk Maaga sarnane, kuid kosmiliste kataklüsmide tõttu muutus sealne kliima jahedaks ja eluks soodsad tingimused kadusid.

Ufokütid on varasemal ajal leidnud Marsilt näiteks püramiide, kivistunud loomi, mitmesuguseid kujusid, kinga, masinaid ja palju muud.

Psühholoogide arvates kannatavad Marsil erinevate objektide nägijad pareidoolia käes, mis on tundmatutes objektides tuntud asjade nägemine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles