Inglismaal lööb laineid uus kuninglik kaunitar - printsess Diana piltilus vennatütar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedi Kitty Spencer
Leedi Kitty Spencer Foto: Instagram/ Kitty Spencer

Inglismaal lööb laineid ja teeb pealkirju uus kuninglikust soost kaunitar, kes elab põnevat eraelu ja lööb laineid Instagramis seksikate selfie'dega. Saage tuttavaks, Leedi Kitty Spencer, printsess Diana kaunitarist vennatütar.

Kuninglikud pered pakuvad alati inimestele suurt huvi ning kui on tõusmas esile uus ja põnev pereliige, saavad väljaanded taas inimestele uut kuningliku põnevust pakkuda.

Nimelt on Inglismaal laineid löömas uus kuningliku pere liige - Diana vennatütar Leedi Kitty Spencer. Lisaks sellele, et tal on pealkirjade jaoks lausa loodud nimi, on ta aktiivne nii sotsiaalmeedias kui Londoni seltskonnaelus.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Kitty on kõige vanem printsess Diana venna Charles Spencer'i nelja lapse seast ning sündis Londonis, aga kasvas üle Lõuna-Aafrikas, sest ema kannatas söömishäirete ja alkoholi ning narkootikumide kuritarvitamise all ning pere soovis meedia tähelepanu eest varjuda.

Leedi Kitty ilmus avalikkuse ette esimest korda 1997.aastal printsess Diana matustel ning tugevalt moevaldkonnas kanda kinnitanud kaunitari võib nüüd silmata erinevate moenädalate esireas ilutsemas. Praegu tegeleb Kitty aktiivselt ka heategevusega, nagu tõelisele kuningliku pere kaunitarile kohane.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Oma sotsiaalmeedia kontodele postitab tõusev staar enamasti moeleide, selfie'sid, pilte kuulsustega ja ning viimasel ajal ka Obama ja Trumpiga seotud nalju ja meeme.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Lisaks pakub kõneainet ka Kitty eraelu, sest ta on kokku-lahku suhtes 40-aastase Itaalia ärimehega.

Loe pikemalt leedi kohta SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles