«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» võitis šamaan Anu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» võitis Anu
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» võitis Anu Foto: TV3

Esmaspäeval kuulutati saate «Eesti selgeltnägijate tuleproov» võitjaks šamaan Anu.

Finaalis võistlesid Elena, Anu ja Antonina, kuid publiku ees tehtud ülesanded osutusid kõigile ootamatult raskeks. Ülesandes, kus tuli ese õige inimese kätte anda, põrusid kõik. 

Žüriiliige Ilona Kaldre arvas, et selgeltnägijaid eksitab liigne informatsioon ning närvipinge. Heiki Hanso nentis aga, et ehk tähendas see lihtsalt seda, et võistlejatel puuduvad üleloomulikud võimed.

Ülesanne, kus tuli ära arvata, kes on kaetud fotodel, suutsid hiilata kõik. Antonina arvas nimeliselt ära, et piltidel on Toomas Hendrik Ilves, Ieva Ilves ja Evelin Ilves. Samuti tõi nimed välja Anu. See pani saatejuhti ja žüriid kahtlustama, kas saates võib olla informaator.

Võitja selgus telefonihääletuse tulemusel. Võitjaks osutus Anu, kes kogus 53 protsenti häältest. Ülejäänud hääled jagunesid võrdselt Elena ja Antonina vahel.

«Ma õppisin usaldama iseennast ja teisi. Ma avastasin, et ma armastan tegelikult päris paljusid inimesi,» ütles Anu pärast võitu. 

«See võidetud raha ei lähe ka niisama minule, vaid osa läheb lastekodule ja osa läheb kirikule, kuna leian, et olen jumalalt saanud hästi palju väge. Osa läheb minu enesearenguks. Aitäh teile,» paljastas Anu, mida ta plaanib teha võidetud 5000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles