Fotod! Blogija Paljas Porgand taastub rinnasuurendusoperatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre.
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre. Foto: Paljas Porgand

Populaatne toidublogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre käis mõned nädalad tagasi, 7. novembril, rinnasuurendusoperatsioonil ning taastub aktiivselt ja saab juba trenni minna.

«Operatsioon leidis mul aset 07. novembril Medemis Clinic plastikakirurg dr Mare Malva käe all. Silikoonideks valisime Motiva ergonoomilised 375ml silikoonid, mis paigaldati sisselõikega rinna alt rinnalihaste alla. Operatsioon teostati üldanesteesias, mille tõttu oli kuni 6 tundi enne operatsiooni söömine/joomine keelatud. Ning muidugi ei tohiks operatsioonieelsel ajal ning taastumisperioodil tarvitada alkoholi, kuna alkohol soodustab tursete tekkimist,» kirjutab kaunitar oma blogis.

«Ma ei mäleta ka narkoosist välja tulemist, kuid kuuldu põhjal olin ma maha rahustamist vajanud. Järgmine hetk ärkasin ma rinnad ees, haha! Ärgates oli tunne, nagu buss oleks mu rindkerele end parkinud. Selline surumine! Kogu ülakeha oli kange justkui oleksin kuu aega seal voodis ülakeha liigutamata viibinud,» kirjeldab blogija, et esimesed hetked ei olnud sugugi kerged.

Vett jõi naine haiglas minimaalselt, sest WC-sse saamine tundus võimatu missioon. «Magada ei saanud, ärkvel olla oli raske. Nii ma tiksusin seal voodis, vahel valudest nutt kurgus. Õnneks olid töötajad superabivalmid ning tundsin, et minu eest kanti hoolt 24H.»

 

A photo posted by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Viiendal päeval pärast operatsiooni tohtis blogija end taas ise pesta ning nädala möödudes läks Taimre oma suuremate rindadega taas trenni.

Loe pikemalt ja vaata pilte SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles