Selgus põhjus, miks «Nukitsamehe» peaosatäitja avalikkuse eest hoidub (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Film "Nukitsamees"
Film "Nukitsamees" Foto: Kaader filmist

«Nukitsamehe» režissöör Helle Karis paljastas saates «Hommik Anuga» sellest, miks lastefilmi peaosatäitja, Nukitsameest mänginud Egert Soll avalikkuse eest hoidub.

Anu Välba tunnistas, et ta kutsus lavastaja Helle Karise ja Kustit kehastanud Ülari Kirsipuu kõrval saatesse ka Nukitsamehe osatäitjat, kes aga keeldus.

«Ta ei tule. Ja ta ei tule sellepärast, mismoodi meedias teda kajastatakse. Ta on tüdinud tänitamisest ja igasuguste lugude meenutamisest. Talle see sugugi ei meeldi, sest ega ta nüüd enam niisugune pole - ta on ikka meesterahvas ju,» sõnas Karis.

Kirsipuu rääkis, et Egertit nägi ta viimati 1981. aastal ja Karis sai temaga kokku mõned aastad tagasi Soomes.

«Nukitsamehes» Kustit kehastanud Ülari Kirsipuu saates «Hommik Anuga»
«Nukitsamehes» Kustit kehastanud Ülari Kirsipuu saates «Hommik Anuga» Foto: ETV

Kirsipuu lisas, et film on käinud temaga terve elu kaasas.

«Võin ju olla saksofonimängija ja teleprodutsent, aga iga viie aasta tagant kaevatakse välja see, et ma olin Kusti kuskil lastefilmis. Kui keegi mind millegiga seostab, on see tõenäoliselt «Nukitsamees». Selles mõttes käib ta sinuga terve elu kaasas ja sa ei saa sellest üle ega ümber,» nentis Kirsipuu.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles