Räppar reket: kaabuga toast välja astumine nõudis tugevalt julgust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reket
Reket Foto: AFP / Scanpix

Räppar reket rääkis saates "Kapist välja" oma stiilist ja avaldas, et tema stiil on pigem see, et kõik riided on parajad, võimalikult mugavad ja funktsionaalsed.

"Minu riided kannavad konkreetset funktsiooni. Nad kas kaitsevad päikese või külma eest ja nad võiks olla minu jaoks mitte kirjud," rääkis Tom-Olaf Urb ehk räppar reket, et tema jaoks on kõige tähtsam mugavus.

Reket hakkas tähelepanu rohkem pöörama sellele, mis talle sobib mitte rohkem kui viis aastat tagasi. Oma garderoobi ehitab ta sobivate teksapükste ümber. Räppar eelistab kanda musti teksaseid, musta särki ning hoolikalt valitud mütsi.

Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, reket
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, reket Foto: Club Hollywood

Umbes 15aastaselt olid staari moeikoonideks rulasõiduga seotud inimesed. "Kandsid seda, mida said ja kaltsukatest sai võetud võimalikult suuri riideid."

Reketil on ka eriilmeline kogu mütse, mis sisaldab nokamütse, kaabusid ja talvemütse. "Nendel on see funktsioon, et kui oled laval, siis ei taha, et juuksed oleksid näos. Geel, vaha kaotab mingi hetk oma tugevuse." Kaabud tulid reketi ellu umbes neli aastat tagasi ning siis nõudis see ka staari jaoks omajagu julgust.

Tallinn Fashion Week 2016, backstage. Roberta Einer ja Reket ehk Tom Urb
Tallinn Fashion Week 2016, backstage. Roberta Einer ja Reket ehk Tom Urb Foto: Anete Palmik

Eesti disaini seast on staarräpparil omale keeruline midagi leida. "Ma olen väga pikka kasvu meesterahvas," selgitas mees, et ei saa lihtsalt poodi minna ja rahapakiga lüüa ja riideid nõuda. Erakogus on tal ka väga isiklik nahktagi Roberta Eineri käsitöö loomingu seast, mis on läbi juhuse reketi mõõtu. "Tema looming väga inspireerib mind."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles