Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Marilyn Kerro nipp: mis aitab seista vastu hirmudele?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Instagram/ Marilyn Kerro

Telestaarist selgeltnägija Marilyn Kerro jagab aeg-ajalt kasulikke nippe, mis aitavad probleemidega toime tulla või armastust enda juures hoida. Seekord jagame naise nippi, mis aitab seista vastu hirmudele.

Marilyn Kerro jagab oma Facebooki lehel, et lillad ning roosad orhideed sümboliseerivad ausust ning iseseisvust. "Asetades tsaroiidi orhidee lähedale või juurtele, tekib energeetiline muutus nii kodus, kui ka füüsilises kehas, aidates kaasa hirmudele vastuseismisel ning luues soodsa keskkonna uutele muutustele. Lisades juurde mäekristalli, siis selline kooslus võimedab ja tõhustab kogu muutust veelgi. Mäekristalli ärge oma magamistubades hoidke, viib une," soovitab ja hoiatab selgeltnägija.

Lisaks kirjutab staar, et taimed on väga head koduenergia ja inimese enda energia peegeldajad. "Kui taimed kodus kasvavad hästi ja jõudsalt, siis oled sa hea energiaväljaga. Kui mitte midagi ei kasva sinu läheduses ja närbub, tasuks ette võtta nii enda, kodu ja kui ka mõttepuhastus! Jälgige alati loodust ja tunnetage selle muutuseid enda ümber. Palju vastuseid peitub meie ümber, kui vaid tahate ja oskate neid lugeda ning seda neutraalselt, mitte endale sobivas variandis. Ole alati enda vastu aus!" manitseb naine lõpetuseks.

Tagasi üles