Elu24 video! Kuidas olla stiilipeol kõige pilkupüüdvam?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24.novembril toimus Kultuurikatlas ajakirja Anne&Stiil meeleolukas galaüritus, kus pärjati aasta naine ning selgusid ka Anne & Stiili ilulemmikud. Õhtut juhtis stiiliekspert Urmas Väljaots ja ning parima riietuja tiitli pälvis messi Ilu Sõnum korraldaja Katrin Pihela.

Urmas Väljaots andis Anu Saagimile aru, kuidas parima riietuja tiitel välja anti ja miks just Katrin Pihela, kui nii palju naisi oli õhtu jaoks vaeva näinud. "See otsus ei olnud ainuisikuline. See oli Anne & Stiili kollektiivi otsus," selgitas Väljaots, et üksmeelselt jäi silm just Katrinile.

Pihela oli stiilipeo "Hommikueine Tiffany juures" raames valinud riietuse kuulsast filmistseenist, kus näitlejanna Audrey Hepburn kandis väikest musta kleiti ja pärleid. "Katrini isiksus koos aksessuaaridega õhkas seda, et vaata mind, ma olen efektne."

Vaata Elu24 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles