Adeele Sepp: mul on Saku Suurhalli ees kabuhirm, sest ma olen väiksest kohast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepp
Adeele Sepp Foto: Elmo Riig / Sakala

"Kui tahad teha, siis on jaksu ka," rääkis Adeele Sepp saates "R2 levialas", kuidas ta kõike jõuab ning särab nii saates "Su nägu kõlab tuttavalt" kui ka Ugala lavastuses "Moraal".

"Tulemas on suur finaal ja tunnistan ausalt, et mul on päris jube, kui ma mõtlen selle peale. 8000 inimest saalis ja 600 000 kodudes," vahendab Menu, et Adeele tunneb suurt vastutust, aga on ka näosaate võimaluse üle õnnelik.

"Mul on Saku Suurhalli ees kabuhirm, sest ma olen väiksest kohast, Viljandist, aga ma arvan, et see käib asja juurde," tunnistas staar, et, see on ikkagi üks kord elus, kui ta saab nii suurel laval esineda.

Su nägu kõlab tuttavalt saade 13.11.2016, Adeele Sepp
Su nägu kõlab tuttavalt saade 13.11.2016, Adeele Sepp Foto: Erlend Štaub

"Ma olen selle perioodi jooksul õppinud päris palju iseendaga tööd tegema, see on päris kirgastav kogemus," lisas Sepp, et teeb üksi proove ja saadab filmitud etteasted õpetajatele Villiko Kruusele ja Maikenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles