Barhoppers Live: mehel ei pea olema raha, aga vaesed mehed mulle ei meeldi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barhoppers Live, 3 saade ja Roland Stone
Barhoppers Live, 3 saade ja Roland Stone Foto: Barhoppers Live

Neljapäeva õhtul said huvilised taas Facebook-live vahendusel elada kaasa meeste vestlusele baaris. Sedakorda istus saatejuht Priit Frank Undergroundis koos barber ja bändimees Roland Stone`iga, kes ise stiilise mehena rääkis muuhulgas moest meeste soengumaailmas.

Kes otsesaadet jälgis, teab, et eilne humoorikas jutuajamine avas nii Rolandi kui bändimehe elu ja unistusi kui ka tema tegemisi barberite maailmas.

Neli päeva nädalas oma õhtuid bändiproovidele pühendav Roland rakendab end kollektiivides JUUR ja stoner-doom`i viljelev Kannabinõid. 

Lisaks muusikamaailmale jagas meestesalongi Rude Rats üks omanikke ja barbereid kilde ka eesti keeles veel üsna võõralt kõlava barber-maailma telgitagustest. Huvitava faktina tõi Roland välja tõiga, et kuigi koht on suunatud meestele, moodustavad suure osa klientuurist siiski naised. Miks see nii on ja mis eristab barbershopi juuksurisalongist, rääkis Roland väga värvikalt eilses saates.

Tahad teada, millest dokumentalisti ja Eesti underground-kultuuri kirega Roland unistab? Võiks keda ta ootab endaga ühedust võtma? Või mida mehed barberitoolis istudes tegelikult räägivad? Muide, Roland teab ka uusimaid trende meeste soengumoest! Järelvaata saadet siit ja saa samuti teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles