Loore Martma: jõudsin punkti, kus ma kiires elutempos unustasin süüa ja isegi juua vett

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Hätmat ja Loore Martma
Reet Hätmat ja Loore Martma Foto: Stiilistuudio

Stiilistuudio meigitoolis Kultuurikatla Black Box´is istub mitmetahuline naine - näitlejanna, lavastaja ja laulja Loore Martma. Oma 31 eluaasta jooksul on Loore jõudnud palju teha ja ka läbi kogeda. Lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias lavastaja eriala ning Eestimuusika- ja teatriakadeemia lavakunstikoolis teatri pedagoogika ja psühholoogia eriala. 

Loore jutustab, kuidas tema elu kulgeb nunnu kassi ja elukaaslasega, mis on "mindfullness". Ja kuidas ta jõudis oma lavastuseni "...ja tüdruk istus", mida mängitakse Kultuurikatlas 27. - 30.11.

Stiilistuudio toob teieni moedisainer Diana Denissova uue kollektsiooni “Talve džäss” , mille esitlus toimus 18. novembril Keila-Joa lossis Schloss Fall Vinomoda ürituste raames. Staar-modelli rollis astus üles Eve Kivi. Elegantse moe ja peente veinide õhtu külalisi võttis vastu elav saksofonimuusika. Moetrendidest räägime disaineri enda ja tema show külaliste stilisti ja ajakirjaniku Kristina Herodesega ning näitleja Eve Kiviga.

Foto: Stiilistuudio

Ilukoolis õpetatakse lustakate vannipommide valmistamist kosmeetikatoodete poest Lush!

Vaata Stiilistuudio saadet laupäeval 26.novembril, kell 11.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 29.novembril kell 19.30.

Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles