David Hasselhoff kaitseb vägivallatsenud Bieberit: tal oli õigus fänni lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Hasselhoff arrives at the 73nd annual Golden Globe Awards, January 10, 2016, at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. AFP PHOTO / VALERIE MACON
David Hasselhoff arrives at the 73nd annual Golden Globe Awards, January 10, 2016, at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. AFP PHOTO / VALERIE MACON Foto: SCANPIX

Legendaarne telestaar David Hasselhoff arvab, et popstaar Justin Bieberil oli igasugune õigus fännile vastu lõugu anda, kommenteerides superstaari vahejuhtumit Barcelonas, kui Bieber auto kõrval jooksnud fänni lõi.

64-aastane telestaar David Hasselhoff kommenteeris kolmapäevases saates «Good Morning Britain» poplauljaga juhtunud intsidenti saatejuhile Piers Morgan'ile, õigustades vägivallatsemist.

«Ma olen sinuga nõus, Piers, ta olekski pidanud seda tüüpi lööma. Fännid on peast segased,» kostis Hasselhoff. «Mida see tüüp tahtis? Autogrammi, mida ta hiljem müüa saaks? Ta saab vastu lõugu. Sa pead meid lugupidamisega kohtlema ja saad lugupidamist tagasi,» teatas mees saates, et segaseid fänne tulebki lüüa.

22-aastane Justin Bieber andis oma andunud fännile vastu lõugu Barcelonas, kui too üritas läbi avatud akna staari puudutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles