Strippar-Marco raju sünnipäev koos Gootilibu ja Superstaari-Roosiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raadio 2 Muusikanõukogu eesotsas Raul Saaremets, Valmer Valme, Siim Nestor ja saatekülaline Maria Juur kunstnikunimega Maria Minerva kinnitasid ühel häälel artistiks suure «A»-ga meie staarstrippar Marco Tasase. Värvika mehe, kes tähistas möödunud reedel suurejooneliselt Tartu klubis Pläsku oma 36. sünnipäeva. 

Marco, kuidas oma seekordse sünnipäevatralliga rahule jäid?

Sünnipäev oli mul nagu ikka, rajupoolne. Mõned inimesed ei oska lihtsalt juua ja lämbuvad enda okse sees. Eriti, kui juuakse ohjeldamatult absinthi. Jube, kuna ma ise alkot ei joo siis oli see vastik...

Mida kingiks said?

Kingiti rahakest, Opiumi lõhna, mida muuseas enam ei saa mitte kuskilt. Kingiti ka üks tort, mis ära varastati, jubedad villased sokid ja muud naljakat.

Kuidas külaliste meelt lahutasid?

Olid nagu alati ka võistlused - seekord siis kõhulihased, mida tuli teha kahe minuti jooksul. Ma imestasin, et rekord oli ühel kõige tublimatest kõigest 57 korda. See on väga vähe! Teised said üldse 42 ja vähem tõmmet.

Kus sünna toimus?

Pläskus. Aga see koht tuleks küll remonti panna. On juba aeg, ta hakkab ära väsima.

Kes Sind õnnitlema tulid?

Tulid, kes tulid ja need kes lubasid tulla aga ei tulnud, need inimesed on TÜHJAD KUMMID! Nõia-Ints oli kutsutud, aga ta valetas, et on Soomes ja Printsessi-Agnes oli kahjuks Soomes. Peol särasid aga Superstaari-Reelika, Gootilibu Marek ja imekena ning heas vormis Superstaari-Roosi

Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles